4 Dimenzió Online

Versek, novellák, képvilág

Ide írhatják le a portáltagok

véleményeiket, ötleteiket, kérdéseiket, problémáikat.

A szerkesztők szívesen vesznek minden aktivitást, és a megjelent posztokra természetesen megpróbálnak gyorsan reagálni.

Megtekintések: 276

Válasz hozzáadása

Válasz erre a témára

Drága Tokió! Nincs semmi ötletem, de kérdésem  és kérésem lenne. Először is némi ötletet kérek arra vonatkozóan, hogy és hol lehet könyvet kiadni? Mennyiért. Mert ugyebár nyugdíjas vagyok. Ami manapság nem mentség, mert lehet valaki munkanélküli is.

Hol műtötték a szemedet, mert nekem is van egy picinyke szürkületem. Ki csinálta neked, és hol?

És egy kérés: A feltett "öörökösök " című művemet, (amelyet még senki sem mert elolvasni) rosszul töltöttem fel. Az eleje duplumban jelenik meg. Megkérnélek, segíts rajta! Ne legyen még ijesztőbb a hossza.

Még egy kérés: Nem kell engem ilyen rettenetesen tisztelni! Igaz, hogy az anyukátok lehetnék, de csak azért, mert korábban születtem, nem irodalmilag.  Ölel: Nagyanyád 

 

Szia Évikém! Örökös-ügyben igyekszem segíteni! Nem voltam itt csak futólag, ezért nem írtam még alá semmit, de elolvastam, mégpedig nagy élvezettel!:))) Ölellek szeretettel, gratulálva, Lótusz.

Az aktuálisban van egy ajánlat 200 példányos kiadásra  a Könyvműhely nevű cégtől.  ITT ELÉRHETED!
Az ott leírtaknál sokkal többet nem tudok erről a témáról, mivel még nem adtam ki önálló kötetet (amiket betettem a webboltba, azokat kötelező volt megvennünk, és Gabival kettőnknek kicsit sok a megmaradt tizen-egynéhány példány.   :) 
Keresd meg a több kötetes, a könyvkiadásban már jártasságot szerzett  tagjainkat:  pl.  Péter Erikát, Szokolay Zoltánt,  Csontos Mártát, Tépő Donátot, Bartalovics Zoltánt, Horváth Gézát. Ők biztosan szívesen adnak tanácsot. 

Megnézem az írásodat.

Üdvözlettel: tokio :)

Kedves Laci! Nőnap alkalmából neveden szólítalak. Ez talán közelebb hoz minket egymáshoz.

Gondom akadt. Feltettem tegnap egy Llaeucemia című írást, s az utolsó bekezdésben elvétettem egy számot. 6000 ft helyett 600-at írtam. Nagyon kérlek, tedd helyre a dolgot! Hasonló gondom van az utolsó rész második bekezdésével Ismétlek egy szót "elvállaltam". Együtt töltöttem pár órát.... valahogy így képzelem. Nagyon köszöni a: Nagyi

 

Kedves Nagyi!
Vette a Laci... és máris nézi.

Már megint az öreg hölgy látogat. Gondban vagyok! Kovács László belehasalt a valamelyik oldalamba, s számomra félreérthetetlenül felajánlotta barátságát. Most viszont elbizonytalanodtam. Lehet, hogy tévedtem? Nem neheztelek meg, ha másként gondolod, a világért nem tolakszom, miként a barátságtól sem olvadok el. Ha Smidt Pál utasítana el, lehet, hogy bosszankodnék, de neked ahhoz még sok dolgozatot kell összeollóznod. Behozhatatlan az előnye!

Ismét gondom van. Nem tudom, kit találok el közületek, ma már kétszer próbálkoztam, de rossz volt a készülékem Elképzelhető, hogy meg sem kaptátok az írásomat. Gondom pedig a következő: Írtam valamit, ami nem igazán szépirodalom, nem rózsaszín ködben várom a az emberi jóság kiteljesedését benne, nem is politika, de nem merem feltenni addig, amíg jóvá nem hagyjátok. Hova küldjem, hogy csak Ti láthassátok? Üdv: Éva

Szia Évikém!

Biztos vagyok benne, hogy jó, mint minden írás, amit eddig olvastam Tőled.

De, ha bizonytalan vagy, küldjed el nekem az írásodat.

Várom: erzsebet.sagi@gmail.com.

Ölellek szeretettel, Lótusz.

Válaszoltam azonnal kedves Rock nagyi, olvasd el légy szíves!
Barátsággal: K-L

Éva, a CÍMLAP bal oldalán, felül van egy CONTACT feliratú sárga fülecske, arra kattintva fájlt, linket, levelet, óhajt, panaszt, dicséretet - szóval mindenféle cuccot küldhetsz.

Pacsi: tokio :)

Ui.: helyesbítek - fát vagy szenet azért mégsem kérünk, mivel gázzal fűtünk. :DDD

Elromlott a számítógépem!!!

Értem, és most akkor tintaceruzával srájbolsz? :DDD

RSS

Születésnapok

Nincs ma születésnapja senkinek

LINKPARTNEREINK

Függöny webáruház

Textilek
Lakástextil méteráru

Linképítő, linképítés Patchwork, foltvarrás
Tuti Linkek Dimenziók
Rókalyuk
  Méteráru Webáruház
Olcsó függöny anyagok

Online irodalom- és képzőművész klub. Íróterem: vers, próza, kritika. Képvilág: fotók, festmények, képes versek, videók. Publikálás - fórum.

© 2017   Created by Czinege László (tokio170).   Működteti:

.  |  Használati feltételek