4 Dimenzió Online

Versek, novellák, képvilág


TAG

Kapott ajándékok

Ajándék

Attila még nem kapott ajándékot

Adjon ajándékot

 

Attila lapja

UTOLSÓ AKTIVITÁS


TAG
Attila hozzászólt Poroszlay Gabriella - gabigaOKOSSÁGOK, BÖLCSESSÉGEK, IDÉZETEK” témájú fórumához
"A művészet egy olyan kommunikáció, mely az emberen túli elmondhatatlanságot igyekszik megmutatni, vagy az ember s környezete jelenségeit úgy mutatja meg, hogy az alapvetően emberen túli!…"
Máj 26, 2015

TAG
Attila hozzászólt Poroszlay Gabriella - gabigaHUMORZSÁK - SUTKÁK 【ツ】 kedvenc vicceink, karikatúráink” témájú fórumához
"Végetért a háború, Szabó János hősi halált halt, s az örnagyot bízzák meg a hír átadására feleségének. Az örnagynak nincs…"
Máj 16, 2015

TAG
Attila tagnak tetszett Attila következő blogbejegyzése: Művészek a jövő szolgálatában
Máj 15, 2015

TAG
Attila tagnak tetszett Poós következő blogbejegyzése: A folyó tanítása
Máj 14, 2015

TAG
Attila tagnak tetszett Poós következő blogbejegyzése: Sehol se vagy
Máj 14, 2015

TAG
Attila tagnak tetszett Poós következő blogbejegyzése: A fiú ügye
Máj 14, 2015

TAG
Attila hozzászólt Poroszlay Gabriella - gabigaOKOSSÁGOK, BÖLCSESSÉGEK, IDÉZETEK” témájú fórumához
"Ha egy gyerekkorában csodabogárnak gúnyólt gyerkőcből lett szemüveges, köpenyes, fickó azzal riogatna, hogy csak egy mihaszna, megszűnő, majom szerű képződmény vagy, csak legyints rá,…"
Máj 13, 2015

TAG
Attila megjegyzést fűzött PoósA fiú ügye” bejegyzéséhez
"Még hogy Jézus szavai nehezen meg, és könnyen félreérthetők!? Ja ha valaki nagyon nem akarja megismerni a mögötte mosolygót, akkor igen!"
Máj 13, 2015

TAG
Attila megjegyzést fűzött PoósA folyó tanítása” bejegyzéséhez
"Brutálisan tiszta transzcendentális tanitó alkotás! Minél több emberbenpillázóval olvastasd el, és minél több művészt inspirálj erre…"
Máj 13, 2015

TAG
Attila megjegyzést fűzött AttilaSzavakon túl és imnen” bejegyzéséhez
"Na megint egy elírás. Csak telefonom van, és hamar belezsibbadok...(papolni) viszont a világról még keveset tudsz, ami a társadalom hibája! Ugyanis Abszolút korlátlanul…"
Máj 13, 2015

TAG
Attila megjegyzést fűzött AttilaSéta” bejegyzéséhez
"Igaz, jól látod mi miért van, de a negatív visszahatások sajnos szükségesek, mégha érthetetlenek is számunkra. Nem a tökéletlenség az oka, csak a világ…"
Máj 13, 2015

TAG
csabaiandy megjegyzést fűzött AttilaSzavakon túl és imnen” bejegyzéséhez
"csak a semmiből nem lesz semmi, tökéletesség ha nincs is, lehet rá törekedni. Mint minden másra hogy jobbá szebbé tegyük a körülöttünk lévő világot. Na persze…"
Máj 13, 2015

TAG
Attila hozzászólt Poroszlay Gabriella - gabigaOKOSSÁGOK, BÖLCSESSÉGEK, IDÉZETEK” témájú fórumához
""Az élet titkai után kutatva eljutottam az atomokig s elektronokig, melyekben egyáltalán nincs élet! Útközben valahogy kicsúszott az élet az újjaim közül.…"
Máj 13, 2015

TAG
Attila hozzászólt Poroszlay Gabriella - gabigaOKOSSÁGOK, BÖLCSESSÉGEK, IDÉZETEK” témájú fórumához
""Semmivel sem meglepőbb töbször megszületni mint egyszer!" Voltaire (író,filozófus17sz)"
Máj 13, 2015

TAG
Attila blogposztja

Művészi tudósítás

Az újságírás egyik fő követelménye, a történések, események, objektív bemutatása, mely mentes az író szubjektív egyéni látószögétől, személyes hozzáállásától! Tehát tudósítása igaz és valós, az 'igaz' és 'valós' hétköznapi értelmében, amit ugyebár Einstein lecsapott, miszerint relatív, és nézőpont függő. Az újságírás esetében ez érthető törekvés, és az is, hogy nem mindig sikerül. Ám a művészi alkotó munka esetében is ugyanez a követelmény áll fenn! Csakhogy az, nem a külvilág natúr történéseit…Még több
Máj 12, 2015

TAG
Attila megjegyzést fűzött Czinege László (tokio170)Ötvenhét villanás” bejegyzéséhez
"Befutott a vers oda ahová kell!"
Máj 12, 2015

Profiladatok

Tevékenységi körök
Alkotó

Attila írásművei


TAG

Művészi tudósítás

Hozzászólás dátuma: Május 12, 2015; ideje: 6:30pm ‚- 0 Hozzászólások

Az újságírás egyik fő követelménye, a történések, események, objektív bemutatása, mely mentes az író szubjektív egyéni látószögétől, személyes hozzáállásától! Tehát tudósítása igaz és valós, az 'igaz' és 'valós' hétköznapi értelmében, amit ugyebár Einstein lecsapott, miszerint relatív, és nézőpont függő. Az újságírás esetében ez érthető törekvés, és az is, hogy nem mindig sikerül. Ám a művészi alkotó munka esetében is ugyanez a követelmény áll fenn! Csakhogy az, nem a külvilág natúr…

Folytatás

TAG

Szavakon túl és innen

Hozzászólás dátuma: Május 11, 2015; ideje: 12:00pm ‚- 2 Hozzászólások

· Ahogy FankaDeli nagy mondása közli:" Az igazság szavakban mindig hazugság!" Na igen, mondom ezt. A valódi tudás, megvalósított tökéletesedést kéne hogy jelentsen! · Papolni mindíg könnyű! Én már csak tudom. Bizonyára hallottuk már az egyre népszerűbb bölcseletet:" Egyszerű élet, magas szintű gondolkodás!" Valami ilyesmi lenne a megvalósítás iránya. Finom belső valódi, és főleg tartós értékek, melyek egyre magasabban nyitják meg a külvilágot. Miközben érezzük és tapasztaljuk, hogy…

Folytatás

TAG

Tavaszi szökés

Hozzászólás dátuma: Május 11, 2015; ideje: 12:00pm ‚- 0 Hozzászólások· Most ugyanott ülök, pihenek, sütkérezek, ahol nemrég a fagy nem hagyott. És ahol nemsokára a perzselő hőség nem hagy ott ülni. · De most valami más. Furcsa és csodás. Ismeretlen ismerős éghinta, ahogy a szemhéjakkal játszik a könnyű, ifjú lomb fénnyel táncoló árnyéka. Valami most más mint máskor. · Ugyanaz a Nap süt, de mégsem. Annyi virág, annyi zöld, annyi lelkes élet, minden mi élettelen, még az is feléled, és annyiféleképpen próbálja utánozni most, és visszaintegetni. · Ha…

Folytatás

TAG

Nap le

Hozzászólás dátuma: Május 10, 2015; ideje: 10:39pm ‚- 0 Hozzászólások

· Gyári, de mindegy milyen ablakból kikönyökölve bámulom, az egyszerű, nem túl látványos, szokványos, semmitmondó Naplementét. S a még egyszerűbb, sitty-sutty módon össze mázólt, karcólt eget, s fakó mihaszna színeit. Vagy várjunk. Lehet megint fent felejtettem a torziós elmebúvárszemüveget. Ja. Hát persze. · Megint lement egy nap. Így már más a fénye! Ahogy húnyogat kifelé. · Nap mi kedves szerető, de már régen nem úgy szemléljük, de még mindig az, és az is marad. Épp letépett egy lapot a… Folytatás

Üzenőfal (1 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a 4 Dimenzió Online –nak.

Csatlakozzon a 4 DIMENZIÓ ONLINE-hoz!

Idő: 2:48am; dátum: Május 10, 2015;
ALAPÍTÓ
Czinege László (tokio170)
írta...

Kedves Attila!

Köszöntelek a portálon. Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok a 4 Dimenzióban! Remélem, hogy jó benyomásokat, hasznos inspirációkat szerzel körünkben!
Várom a bemutatkozó alkotásaidat.

Üdvözlettel: Czinege László

 
 
 

Születésnapok

LINKPARTNEREINK

Függöny webáruház

Textilek
Lakástextil méteráru

Linképítő, linképítés Patchwork, foltvarrás
Tuti Linkek Dimenziók
Rókalyuk
  Méteráru Webáruház
Olcsó függöny anyagok

Online irodalom- és képzőművész klub. Íróterem: vers, próza, kritika. Képvilág: fotók, festmények, képes versek, videók. Publikálás - fórum.

© 2017   Created by Czinege László (tokio170).   Működteti:

.  |  Használati feltételek