4 Dimenzió Online

Versek, novellák, képvilág

Igy karácsony közeledvén azt hiszem mindenki töri a fejét hogyan és mivel lepje meg szeretteit. Nekem is fő a fejem mert nagy a család és kicsi a hozzávaló, persze csak ami az anyagi részt illeti, mert a legfontosabból a szeretetből szerencsére bennem nincs hiány. Bár a karácsony benső, inkább családi ünnep, mégis úgy gondoltam, hogy a nagyobb "családra" a barátaimra is gondolok szeretettel, és készítek egy kis meglepetést.
Hát "Lássátok feleim szümtükkel" és hallgassátok füleitekkel és gondoljatok olyan szeretettel rám ahogy én gondolok rátok.
IME :

skorpio verset mond Juhász Gyula Betlehemes ének - Betlehemi üzenet vakoknak - Karácsony felé, Weöres Sándor Száncsengő, Kováts Péter_skorpio Karácsonyi dal ...

Értékelés:
  • Jelenleg 5/5 csillag.

Megtekintések: 69

Írjon hozzászólást

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a 4 Dimenzió Online –nak.

Csatlakozzon a 4 DIMENZIÓ ONLINE-hoz!


ALAPÍTÓ
Hozzászólások - Czinege László (tokio170) által a December 19, 2009-on 1:16pm-or
Péter köszönjük szépen a szépséges videódat. Én nem tudom hasonló prezentációval viszonozni, mivel nem vagyok tehetséges előadó. Karácsonyi szonettemet (Ati előadásában), és a most feltett "Emlék-köd" c. versemet ajánlom figyelmedbe hasonló barátsággal és nagy szeretettel.
Áldott, békés karácsonyt!

Születésnapok

Nincs ma születésnapja senkinek

LINKPARTNEREINK

Online irodalom- és képzőművész klub. Íróterem: vers, próza, kritika. Képvilág: fotók, festmények, képes versek, videók. Publikálás - fórum.

© 2018   Created by Czinege László (tokio170).   Működteti:

.  |  Használati feltételek