4 Dimenzió Online

Versek, novellák, képvilág

Igy karácsony közeledvén azt hiszem mindenki töri a fejét hogyan és mivel lepje meg szeretteit. Nekem is fő a fejem mert nagy a család és kicsi a hozzávaló, persze csak ami az anyagi részt illeti, mert a legfontosabból a szeretetből szerencsére bennem nincs hiány. Bár a karácsony benső, inkább családi ünnep, mégis úgy gondoltam, hogy a nagyobb "családra" a barátaimra is gondolok szeretettel, és készítek egy kis meglepetést.
Hát "Lássátok feleim szümtükkel" és hallgassátok füleitekkel és gondoljatok olyan szeretettel rám ahogy én gondolok rátok.
IME :

skorpio verset mond Juhász Gyula Betlehemes ének - Betlehemi üzenet vakoknak - Karácsony felé, Weöres Sándor Száncsengő, Kováts Péter_skorpio Karácsonyi dal ...

Értékelés:
  • Jelenleg 5/5 csillag.

Megtekintések: 68

Írjon hozzászólást

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a 4 Dimenzió Online –nak.

Csatlakozzon a 4 DIMENZIÓ ONLINE-hoz!


ALAPÍTÓ
Hozzászólások - Czinege László (tokio170) által a December 19, 2009-on 1:16pm-or
Péter köszönjük szépen a szépséges videódat. Én nem tudom hasonló prezentációval viszonozni, mivel nem vagyok tehetséges előadó. Karácsonyi szonettemet (Ati előadásában), és a most feltett "Emlék-köd" c. versemet ajánlom figyelmedbe hasonló barátsággal és nagy szeretettel.
Áldott, békés karácsonyt!

Születésnapok

Nincs ma születésnapja senkinek

LINKPARTNEREINK

Függöny webáruház

Textilek
Lakástextil méteráru

Linképítő, linképítés Patchwork, foltvarrás
Tuti Linkek Dimenziók
Rókalyuk
  Méteráru Webáruház
Olcsó függöny anyagok

Online irodalom- és képzőművész klub. Íróterem: vers, próza, kritika. Képvilág: fotók, festmények, képes versek, videók. Publikálás - fórum.

© 2017   Created by Czinege László (tokio170).   Működteti:

.  |  Használati feltételek