4 Dimenzió Online

Interaktív irodalmi portál Dány


ne kérd hogy én legyek
aki él akinek fáj
a tengerbe menekülök
a fekete vitorlák elől
Ikaros csupasz karjaiba

Megtekintések: 39

Írjon hozzászólást

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a 4 Dimenzió Online –nak.

Csatlakozzon a 4 DIMENZIÓ ONLINE-hoz!


ALKOTÓ
Hozzászólások - Péter Erika által a November 15, 2010-on 8:20pm-or
Átütő, megrázó, kedves Csega!

(Az embernek egyetlen lehetősége a repülésre - az úszás.)

OLVASÓ
Hozzászólások - Kovács Gabriella által a November 15, 2010-on 1:39pm-or
A poklok legmélyebb bugyra egy szülőnek a gyermekét temetni. Ott, már nemigen lesznek színes vitorlák. Az írásod alapján a fájdalom kiérződött, de mivel fiatal vagy, szerelmi veszteségre gondoltunk. Sajnos mostanság olyan felfordult világban élünk, hogy már ez a tendencia is a feje tetejére állt. (Mint amikor háború van ott is legtöbbször szülő temeti a gyermekét....)

ALKOTÓ
Hozzászólások - Csengődi Péter (csega) által a November 15, 2010-on 12:13pm-or
Köszönöm a kedves hozzászólásokat! Csupán, hogy ne legyen félreértés, gondolom, illenék hozzáfűznöm, hogy szerencsére velem konkrétan nem történt még ilyen tragédia, de sajnos elég sok rokonom vesztette el a fiát. Igaz, nem gyerekekről volt szó, hanem felnőtt emberekről, mégis úgy érzem, kortól függetlenül ez a legnagyobb tragédia, ami történhet egy családban.

OLVASÓ
Hozzászólások - Kovács Gabriella által a November 15, 2010-on 11:32am-or
Kedves Csega !
"Az önzetlenség a legnagyobb önzőség" értelmét akkor tanultam meg mikor 26 éve férjem munkahelyén baleset történt, és ő is igen közel volt hozzá. Akkor azt mondtam : én haljak meg előbb, hogy Ő tovább élhessen, Ő azt, hogy ő haljon meg, mert nem bírná ki azt a fájdalmat. De mostmár önzők vagyunk. Ezt is meg kellett tanulnunk. Égj meg, de ne égj el ebben a szeretetben. Az a vitrola ugyan mindig fekete marad, de vár még rád sok-sok színes vitorla . Azt pedig nem érdemes kihagyni.....

ALAPÍTÓ
Hozzászólások - Czinege László (tokio170) által a Szeptember 19, 2010-on 9:37am-or
Csega, nem hűvös most az Égei-tenger? Szerintem be kellene venni a bilobát a feledékenyeknek, és fehér zászlóval közeledni, mint '45-ben a pécsi Steinmetz kapitány az Üllői úton. Az igaz persze, hogy ő sem járt szerencsével, de legalább elkerülte Ikaros karjait. :))

Születésnapok

Mai születésnapok

LINKAJÁNLÓ

Textil Galéria
Linképítő

Interaktív irodalmi alkotó portál Dány. Versek, novellák, publicisztikák, verses videók, hangosversek. Kortárs szerzők válogatott művei.

© 2021   Created by Czinege László (tokio170).   Működteti:

.  |  Használati feltételek